Muri tek Shtëpia e Shëndetit në Kumanovë – Ѕидот кај Здравствениот Дом

0 Comments

Muri tek Shtëpia e Shëndetit në Kumanovë me pamje të re, pas rrafshimit dhe fasadimit të saj, piktori z.Naim Idrizi ka paraqitur një vajz të vogël në rolin e infermierës duke vaksinuar një arush.
 Piktura gjendet tek muri i dispanzerit të vaksinimit për fëmijë
_____________________
 Ѕидот кај Здравствениот Дом со нов изглед, по неговото нивелирање и фасада, уметникот г.Наим Идризи претстави едно мало девојце во улога на медицинска сестра која вакцинира мечка (Teddy)
Сликата е на ѕидот на Детски Диспанзер – Вакцинација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *